FRÅGOR & SVAR

Måste jag lämna ut nycklar?

Nej, om du garanterar att alltid vara hemma när städningen ska påbörjas behöver vi ingen nyckel.

Är personalen försäkrad?

Ja, alla i vår personal är försäkrade mot skador som uppstår under arbetstid. Försäkringen gäller för upp till 10 miljoner kronor.

Är personalen tillförlitlig?

Ja, du kan alltid lita på våra medarbetare som vi väljer med stor omsorg. Alla våra medarbetare har dessutom skrivit under ett sekretessavtal.

Efter första städtillfället, måste jag kontakta er för att få fortsatt städning?

Ja, det är väldigt viktigt att du kontaktar oss om du även i fortsättningen vill ha städning. Vi vill då också gärna ha feedback från första städningen.

Kan jag avboka i sista minuten?

Vid sista minuten avbokning tar vi ut full debitering. Om ni har avtal med oss för städning hemma så kan ni avboka tre arbetsdagar innan städtillfället utan debitering. Avbokningar måste dock ske på vardagar och ska meddelas till kundtjänst per telefon (ej lämnas på telefonsvarare) eller skriftligt via brev eller mail.

Är det alltid samma person som kommer hem till mig?

Ja, vid städning hemma är det alltid samma person/personer, utom vid sjukdom och semester.

Hur lång tid tar det att städa min lägenhet?

Det finns många aspekter att ta hänsyn till vid städning hemma för att ge en korrekt tidsuppskattning. Se ungefärlig tidsuppskattning i vår prislista (länk till sidan med priser). När vi har sett bostaden kan vi ge en mer exakt tidsuppskattning.

Kan jag betala via faktura eller kontant?

Vi tar endast emot betalning via faktura.

Kan jag avboka en städtid?

För städning hemma kan du avboka tiden enligt avbokningsreglerna, det vill säga att du avbokar senast tre arbetsdagar innan städtillfället.

Måste jag vara hemma vid första städtillfället?

Ja, för bästa resultat är det viktigt att du träffar den som städar så att du kan berätta hur du vill ha det städat och upplysa om möbler eller ytor som är extra känsliga.

Hittar du inte svaret bland våra vanliga frågor och svar? Kontakta oss