HEMSTÄDNING I STOCKHOLM

Ibland är det svårt att få tiden att räcka till för allt man ska göra. Vi kan erbjuda hemstädning i Stockholm för enstaka tillfällen eller i abonnemangsform. Om du bestämmer dig för abonnemangsform kan du välja mellan städning varje vecka, varannan vecka eller var fjärde vecka.

Att släppa in en städfirma i sitt hem kräver ett förtroende. Vi våra medarbetare med omsorg och vi har både professionell och ambitiös personal. Dessutom har alla våra medarbetare tystnadsplikt.

Oavsett om det är regelbunden hemstädning eller vid ett enstaka tillfälle så finns det lite att tänka på för att uppnå bästa resultat. Var gärna hemma vid första städtillfället och se att du blir nöjd med resultatet. Plocka undan leksaker, kläder och andra lösa föremål, för att förenkla städningen. Se till att arbetsbänkar och diskbänk är fria så att de går att rengöra.

För att du som kund ska få den kvalitet du vill, tillhandahåller du det material du själv valt. Det innebär t.ex. en välfungerande dammsugare, hink och mopp, samt särskilt rengöringsmedel på grund av t.ex. allergi eller speciella ytor. Vi tar med vanligt allrengöringsmedel vid första tillfället. Vi kan även sälja och leverera ett komplett städset till dig som kund.

DETTA INGÅR

 • Kök

  Rengöring av diskbänk, arbetsbänk och spis.
  Avtorkning av kran och kakel ovanför diskbänk.
  Avtorkning av synlig smuts på köksluckor.
  Kyl och frys utvändigt.
  Tömning av sopbehållare.
  Rengöring av sopbehållare.
  Avtorkning av vitvaror och fläkt.

 • Badrum

  Rengöring av badkar, handfat och toalett.
  Rengöring av utsidan av vitvaror.
  Rengöring av duschkabin.
  Avfläckning av dörr och badrumsskåp.
  Tömning av papperskorgar.

 • Alla rum

  Dammtorkning av tavlor.
  Dammtorkning av fönsterbrädor.
  Avtorkning av synliga fläckar på dörrar.
  Avtorkning av möbler med fria ytor (max höjd 1,8 m).
  Dammsugning av klädda/stoppade möbler.
  Dammsugning av golv och mattor.
  Avtorkning av alla golv och golvlister.
  Tömning av papperskorgar.
  Avfläckning av speglar, max 1×1 meter.

Hemstädning i Stockholm

NYCKLAR OCH SÄKERHET
Som en del i vårt kvalitetsarbete så har vi ett samarbete med Stöldskyddsföreningen (SFF). Det innebär att alla utav oss utkvitterade nycklar får en personlig stöldskyddsbricka som fästs tillsammans med nyckeln/nycklarna.

HÅRT SMUTSAD BOSTAD
Vid hårt smutsad bostad kan hemstädningen inte utföras fullt ut till det avtalade priset, vilket är baserat på en normalsmutsad bostad. Naturligtvis kan vi avtala om en storstädning eller specifika tilläggstjänster vid behov.

HUSDJUR/PÄLSDJUR
Om husdjur/pälsdjur finns kan en extra avgift tillkomma beroende på extra nedsmutsning.

REKLAMATION
Eventuell reklamation ska göras inom tre dagar från städtillfället. Om du som kund själv åtgärdar fel innan företaget kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning.

AVBOKNING
Avbokning av enstaka städtillfällen ska ske senast tre arbetsdagar innan städtillfället, i annat fall debiteras städningen.


Dammsuga alla golvytorBadrumsstädningKöksstädningDammtorka möbler & listerFönsterputs
Jeffrey

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque in libero id mi lobortis posuere in vel nisi. In lobortis fermentum malesuada. Duis iaculis ultrices rutrum

Jeffrey
Lorem ipsum
Richard

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque in libero id mi lobortis posuere in vel nisi. In lobortis fermentum malesuada. Duis iaculis ultrices rutrum

Richard
Pellentesque